ZaZoe Xperience: kleinschalige lodge met veel activiteiten & workshops

Parel van Afrika, de regenboognatie, befaamd om zijn schitterende natuur en smeltkroes van vele culturen. Bezoek Zuid-Afrika en word verliefd op de wilde dieren, de mensen en het relaxte levensritme.

In het noorden van Zuid-Afrika, in de provincie Limpopo ligt de lodge (kleinschalig hotel) van ZaZoe Xperience. De lodge dient als uitvalsbasis om het schitterende Zuid-Afrika te ontdekken.

Accommodatie, maaltijden, en veel meer


ZaZoe biedt accommodatie en maaltijden. Daarnaast echter ook workshops (digitale) fotografie en workshops eco awareness. En nog heel veel verschillende activiteiten en excursies. Alles in een typisch Afrikaanse, ontspannen omgeving.

Op verzoek stelt ZaZoe ook een uniek programma samen, geheel naar jouw wens. Dit kan voor een bedrijfsprogramma zijn, een relatiereis of een intieme huwelijksreis. Leg je wensen en ideeën aan ons voor en wij doen je graag een voorstel.

Een eigen wildpark


Deze unieke vakantielocatie ligt in een particulier wildpark van 1.000 hectare met nette, rietgedekte huisjes als hotelkamers (met eigen douche, toilet en veranda). Verder is er een gemeenschappelijk eetgedeelte, een bar, ‘braaiplaats’ en tuin.

Binnen het eigen wildpark maken we rondritten per jeep (‘game drives’) en/of wandelingen waarbij de wilde dieren vrij dicht genaderd worden.

Daarnaast wordt een verblijf gecombineerd met safari’s en uitstapjes naar Kruger National Park, Drakensbergen, een leeuwenproject en vele andere bezienswaardigheden. Je zult in ieder geval zéér veel wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zien en met een beetje geluk zien we de ‘Big 5’ (olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard)!

Afrikaans met een Nederlands tintje


Je verblijft bij ZaZoe op basis van volpension. Het eten bestaat uit een combinatie van Nederlandse, Europese en Afrikaanse invloeden en biedt voor elk wat wils.

Alle programma’s en workshops worden in het Nederlands gegeven, tenzij er een speciaal Afrikaans item op het programma staat waarvoor een gastspreker uitgenodigd is.

Op de website van Zazoe staat uitgebreide informatie over de workshops en andere activiteiten, inclusief data en prijzen.

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika reizen.