Veelzijdige vakantie met Neckermann in Egypte

Ben je van plan om dit jaar in Afrika op vakantie te gaan? Vertrek dan met Neckermann naar het prachtige Egypte. Je zult hier de perfectie combinatie vinden van cultuur, natuur, ontspanning en plezier.

Één ding is zeker: met een vakantie in Egypte ga je een zorgeloze, geweldige tijd tegemoet.

Natuur & plezier


Egypte kent een wonderschone natuur. Maak kennis met de woestijn die maar liefst 94% van het land in beslag neemt. Onder leiding van een gids kun je op een kameel of dromedaris een tocht maken door dit kurkdroge landschap.

Lig je liever in het water? Dan stellen we je graag voor aan de Rode Zee met haar kleurrijke bewoners. Het is op verschillende plaatsen in Egypte mogelijk te duiken met en zonder begeleiding. Vooral bij Sharm el Sheikh en Hurghada wordt dit veel gedaan.

Je zult onder andere angstaanjagende murenen, schattige schildpadden en soms zelfs haaien tegen het lijf zwemmen.

Cultuur & historie


Egypte is bovendien het land van cultuur en geschiedenis. Bekijk de piramides waarin Farao’s begraven liggen. Het is een onvergetelijke ervaring om aan de voet van een bouwwerk van meer dan 4.500 jaar oud te staan.

Wil je de echte Egyptische sfeer proeven tijdens je vakantie? Bezoek dan Caïro met haar middeleeuwse vesting, vele smalle straatjes en geurige markten. Er is zoveel te zien dat je er prima dagen rond kunt struinen.

Neckermann Egypte


Ben je op zoek naar een voordelige vakantie in Egypte? Neckermann is de reisorganisatie waar je goedkope vakanties naar Egypte boekt.

Maar de vakanties bieden niet alleen een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, ze zijn ook goed georganiseerd en de accommodaties zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Neckermann heeft al 41 jaar ervaring in het organiseren van reizen.

Kijk hier voor het overzicht van Neckermann vakanties in Egypte

We kunnen dus wel stellen dat ze ‘weten hoe het moet’. Neckermann wenst je alvast een fijne vakantie!

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika reizen.