Wat Zijn Sociale Media?

En waar zijn die knoppen voor?

Sociale media laten je het Internet gebruiken om contact te leggen met anderen. Dat kan zijn via sociale netwerken zoals Hyves, MySpace of Facebook, waar je de pagina's van vrienden en kennissen met al hun interesses kunt zien. Maar het kan ook via sociale bookmarking (bladwijzer) diensten zoals StumbleUpon, Yahoo! Buzz en Delicious, waar je je favoriete bladwijzers deelt met anderen.

Sociale media staan je ook toe om het Internet aan te passen naar de manier waarop jij het het liefst wenst te gebruiken. Hierbij kun je denken aan...

  • het labellen van de pagina's die je nuttig vindt, zoda je (en anderen) ze later gemakkelijk gesorteerd kunt terugvinden

  • het opslaan om later te lezen

  • het bijdragen aan het Internet door commentaar te geven, of door korte pagina's te maken over uw favoriete onderwerp.

Deze knoppen laten je de Web pagina die je zojuist heeft gelezen op www.vakantie-in-afrika.com gemakkelijk delen met anderen, door hem toe te voegen aan je favoriete sociale media tool. Hoe? Door eenvoudig te klikken op de desbetreffende knop. Er hoeft niets te worden ge-download of geïnstalleerd.

Indien je nog geen van deze Sociale Media gebruikt, dan kun je hiermee beginnen door op de knop van uw keuze te klikken, waarna je een account kunt aanmaken. Zodra je account is aangemaakt, kun je deze pagina delen met je vrienden en familie, of hem bewaren om later te lezen.

Uiteraard ben je niet beperkt tot de knoppen die je hier ziet. Je kunt ieder van deze Sociale Media gebruiken, of een pagina van www.vakantie-in-afrika.com toevoegen aan het platform da je al gebruikt.

Sluit dit Vinster