SNP Natuurreizen, geknipt voor Afrika

Fotoreis naar de migratie van de Gnoes

Fotoreis naar de migratie van de Gnoes

Zeg je Afrika, dan zeg je natuur. Geen werelddeel dus waar de reizen van SNP beter tot haar recht komen.

SNP is één van de reisorganisaties van de ANWB, en dit staat garant voor de kwaliteit van de reizen. Het aanbod wordt continu op kwaliteit beoordeeld en regelmatig uitgebreid.

De Afrika reizen van SNP zijn ondergebracht in diverse categorieën:


  • Wandelreizen. Afrika kent natuurlijk prachtige gebieden om te wandelen. In Marokko, Egypte, Mali, Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika en Madagascar heeft SNP voor wandelaars prachtige reizen samengesteld.

  • Themareizen. Snorkelen in Egypte, vogel- en natuurreizen in Marokko en Zuid-Afrika, en wat te denken van de fotoreis naar de migratie van de gnoes in de Serengeti?

  • Rondreizen. In een groep of individueel, comfortabel of basic, SNP kent een grote verscheidenheid aan groepsreizen.

  • Gezinsvakanties. Speciaal voor gezinnen heeft SNP mooie reizen samengesteld in Egypte, Marokko, Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika, en BotswanaHet is hierbij ook mogelijk om een selectie te maken op basis van het niveau van een reis (voor iedereen, enige conditie gewenst, behoorlijk pittig, of uitdagend), of het comfort (eenvoudig, standaard, comfortabel, of luxieus).

Ook is het mogelijk eerst te kiezen voor een groepsreis of een individuele reis. Bovendien is het mogelijk een speciale reis te maken met vrienden, via het Travel with Friends concept.

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika reizen.