Lekkerbly reizen in Zuidelijk-Afrika: op maat, deskundig en persoonlijk

Wilt u een heel bijzondere reis maken, maar heeft u zelf geen tijd of zin om alles zelf uit te zoeken? Of wilt u volledige zekerheid dat alle accommodaties zo perfect zijn als beschreven?

Laat uw Afrika reis dan op maat maken door Lekkerbly!

Het team van Lekkerbly bestaat grotendeels uit geboren en getogen Zuid-Afrikanen.

Alle mooie plekken en accommodaties in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana worden regelmatig door hen bezocht. Ze hebben een persoonlijke band met alle partners waar zij mee samen werken. En straks ook met u.

Deskundigheid en Passie


De deskundigheid, passie, en persoonlijke aandacht zorgt voor een unieke ervaring op maat voor iedere klant.

Of u nu een ervaren Afrika reiziger bent, voor het eerst naar Afrika afreist, of bijzondere eisen of wensen heeft, Lekkerbly zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

De werkwijze van Lekkerbly


Op iedere aanvraag volgt zo snel mogelijk (zo mogelijk binnen enkele uren) persoonlijk contact, waarbij alle eisen en wensen worden doorgenomen.

Vervolgens wordt een route bepaald, een kostenraming opgesteld, met uitgebreide informatie over de voorgestelde route. Aan de hand hiervan kunnen alle wensen en de route nog worden herzien. Dit alles is nog helemaal gratis.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent wordt er een offerte gemaakt.


Zorgeloos op reis


U kunt er van verzekerd zijn dat overal aan is gedacht. Niet alleen sluit de reis perfect aan bij uw wensen. U wordt persoonlijk begroet op het vliegveld, en alles is geregeld.

Ook de nazorg is perfect, zodat Lekkerbly alleen maar tevreden klanten kent.

Lees meer op de website van Lekkerbly

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika reizen.