Krugerpark Noord of Zuid?

by Bonny
(Houten, Nederland)

We gaan dit jaar voor de 22x naar zuid afrika. We zijn vooral dol op de dieren. Nu heb ik 8 dagen krugerpark geboekt met accomodaties in het krugerpark. Van Pundamaria naar Singhwedzi (2 nachten), Mopani (2 n), Olifants (2n) en Satara (2n).


Ik dacht we nemen t noorden van t krugerpark omdat t minder toeristisch is. De vorige keer zaten we rond Phalowbora en hoorde ik dat er lange wachtrijen stonder voor de zuidelijke gates. En ik dacht dat t minder toeristisch zou zijn omdat t niet in de route ligt van Johannesburg etc. Maar nu lees ik hier en daar de dieren vooral in zuiden te vinden zijn. Vandaar dat t zuiden meer toeristisch is!

Dus mijn vraag aan jullie: klopt t dat er minder dieren zijn in het noorden? En minder, is dat nauwelijks geen dieren of valt er nog genoeg aan wildlife te zien?

Doei Bonny

Comments for Krugerpark Noord of Zuid?

Click here to add your own comments

Jan 16, 2015
Geen zorgen
by: Patrick

Hoi Bonny,

Ja, dat is altijd een beetje een afweging. Daar waar het meeste wild is, zul je ook de meeste toeristen vinden.

Maar wees niet bang, ook in het Noorden van het Kruger park is voldoende wild te vinden. Je zult een geweldige vakantie beleven!

Jan 16, 2015
bedankt!
by: bonny

Dank je!

Ik zie een kleine overdrijving: nee we gaan niet voor de 22e x naar zuid afrika maar voor de 2e keer.

Apr 20, 2017
zeker kan je daar dieren zien
by: Annemieke

Nee vanaf Phalabwora is ook veel wild te zien, wij gaan regelmatig daar heen. (ja we wonen in ZA, dus dan kan het ). Vele malen gewoon veel wild gezien. Het is altijd een kwestie van geluk om ze te zien. Gewoon doen en kijken.

suc6

groet Annemieke
southafricapersonaltravel.webs.com

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika forum.