Enthousiasme van de schooljeugd in Lesotho

by Eveline
(Rijswijk, Nederland)

de schooljeugd in Lesotho

de schooljeugd in Lesotho

Een fototoestel tevoorschijn toveren tijdens de pauze bij een school in Teyateyaneng in Lesotho zorgde voor een boel lol en zoals jullie zien leverde het erg enthousiaste reacties op..... een beetje teveel zelfs.


De hele school liep leeg om op de foto gezet te worden.

Waar de camera ging gingen zo'n 200 leerlingen met z'n allen ook heen, wat doldwaze taferelen opleverde. Aan alle kanten werden er gezichten, handen en ik heb zelf een keer een voet voorbij zien komen voor de lens gegooid om maar een stukje van zichzelf in beeld te krijgen.

De leerkrachten lukte het echter op een gegeven moment niet meer om de leerlingen in bedwang te houden en van de directeur kregen we dan ook het vriendelijke verzoek of we als-je-blieft door wilden lopen.

Hier hebben we natuurlijk gehoor aan gegeven en onder begeleiding van een luid concert aan gejuich en gejoel hebben we de aftocht geblazen.

Ik moet zeggen dat het de eerste keer in mijn leven was dat ik van school ben gestuurd en eigenlijk voelde dat stiekem best goed hahaha.

En deze foto...tsja die geeft volgens mij in een beeld het enorme enthousiasme weer van de schooljeugd... Ik krijg er iedere keer weer een enorme lach van op mijn gezicht.

Comments for Enthousiasme van de schooljeugd in Lesotho

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jun 09, 2010
Rating
starstarstarstar
Dolle pret
by: Patrick

Hallo Eveline,

Dolle pret daar op die school in Lesotho. En ja, dan is het lastig om al die kids weer in bedwang te krijgen. Terecht dat je van school bent gestuurd ;-)

Groeten,
Patrick

Sep 22, 2010
Rating
starstarstarstarstar
Het spettert er af!
by: Fer - Jury

Misschien iets te veel contrast maar het (over)enthousiasme van de kinderen spettert van de foto af!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw Afrika Reis.