Dagboekreizen: Afrika reizen met een persoonlijk tintje

Accommodatie bij de Kalahari woestijn

Accommodatie bij de Kalahari woestijn

Reizen in Afrika is altijd nieuwe dingen ontdekken. Dat lukt het beste als je de laatste ontdekkingen hoort van andere reizigers, zodat je hetzelfde kan beleven. De nieuwe reisorganisatie Dagboekreizen is hierop gebaseerd.

Afrika reizen gebaseerd op eigen ervaringen


De oprichters van Dagboekreizen hebben een lange ervaring in de reiswereld, en hebben in het verleden onder andere ook Shoestring opgericht.

Met de nieuwe reisorganisatie kiezen ze een nog persoonlijkere aanpak. Alle aangeboden Afrika reizen zijn door henzelf beleefd, en de meeste nog zeer recent.

Beschreven door een reiziger


De reizen zijn beschreven als een dagboek: vol met anekdotes, tips, en weetjes. Hierdoor kan je de mooie ervaringen van de opstellers zelf helemaal beleven.

Persoonlijk en kleinschalig


Met de persoonlijke aandacht wordt ook bewust gekozen voor kleinschaligheid.

Dagboekreizen heeft een maximum gesteld aan het aantal boekingen per jaar, en zal dat niet overschrijden. Hierdoor kunnen ze altijd een persoonlijke band houden met hun klanten.

Individuele Afrika reizen en maatwerk


Je hebt de keuze om de individuele reizen te maken zoals ze zijn beschreven. Maar het is ook mogelijk om een keuze te maken uit de bezochte plaatsen, en aan te geven hoeveel tijd je beschikbaar hebt.

Dagboekreizen stelt dan in samenspraak met jou de ideale reisroute samen.

Lees snel de beschikbare dagboekreizen in Afrika:


Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Afrika reizen.